Verfraaiers

Over Verfraaiers

Verfraaiers is een organisatie die feest- en borrelconcepten ontwikkelt en uitvoert. Het team van Verfraaiers bestaat uit leden die hier al jarenlang ervaring in hebben.

Zo hebben zij in het verleden al concepten als Fris, Gezellig, Ondeugend en Paparazzi neergezet. Op dit moment zijn de Verfraaiers actief met Fraai de Zaterdagborrel.

Hosting by Verfraaiers
Naast de concepten, die volledig in eigen beheer zijn, treden de Verfraaiers ook regelmatig op als host tijdens reguliere clubavonden. Hierbij bedenken de Verfraaiers een tailormade avond voor de desbetreffende club en regelen alle dj’s en het artwork en wordt er een promotieplan gemaakt. Zo hosten wij bijvoorbeeld alle clubavonden bij Havana Beachclub in Rockanje en hosten de Verfraaiers een pakhuis tijdens het NYE pakhuis Festival in het Westelijk Handelsterrein.

Bedrijven en Particulieren
Uiteraard organiseren wij ook borrels, feesten en diners voor bedrijven en particulieren. Door ons grote netwerk kan het team van Verfraaiers jou van dienst zijn met catering, fraaie locaties, DJ’s, VJ’s en fotografen. Door middel van een kort kennismakingsgesprek kunnen we jouw wensen inventariseren en samen kunnen we tot een heel Fraai geheel komen.

Heb je interesse in het geven van een op maat gemaakt Verfraaiers- evenement, neem dan contact op.

Of kom naar één van onze Verfraaiers- evenementen, waar je uiteraard van harte welkom bent