Verfraaiers

Artiesten Boeken

DJ Rogier van der Hoeven

Op 18 jarige leeftijd kwam Rogier in aanraking met het dj’en door een vriend die een drive in show had. Al snel kreeg hij het virus te pakken. Kort daarna begon hij met werken in de legendarische Rotterdamse platenwinkel Rhythm Import. Van hieruit kreeg hij de kans om te draaien in het Bootleg DJ café en de Loft. Vervolgens volgden residencies bij Rosso, NV Opslag en Het Newscafé en heeft hij tijdens vele clubavonden zijn kunsten vertoond. Naast het draaien ontwikkelde hij ook een aantal feest concepten waaronder Gezellig, Paparazzi en Ondeugend. Deze werden uitgevoerd in verschillende clubs in Rotterdam en Amsterdam. Na een break van 7 jaar is hij nu weer terug met residencies bij Fraai de Zaterdagborrel en Havana Beachclub waar hij als vanouds deephouse, garage, grooves en techhouse door elkaar mixt.

Edwin Bazen

Edwin Bazen is al sinds 1991 actief als dj en heeft vele residencies achter zijn naam staan bij clubs als: Club Roxy Amsterdam, Nighttown Rotterdam, Club Las Palmas Rotterdam en Club NL.

Armand Blahowetz

Armand Blahowetz wordt ook wel de house dokter genoemd. Als oud eigenaar van Rhythm Import, toen de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam de vinylstraat van Nederland was, heeft hij een neusje om top platen te vinden. In het verleden was hij resident bij de Loft, Bootleg Café en de Revolution.  Naast zijn residencies heeft hij gigs gehad tijdens Reactor, Metz, Thalia, Off Corso, Hyper Hyper en Verse geesten.
Op dit moment is hij resident bij Momo en Izakaya in Amsterdam en voor 2015 staan er nog 4 residencies in Amsterdam op het programma.
Hij staat bekend om zijn emotievolle mixen van deep, tech en progressive house.

Patrick Laurier

DJ ADJ

Arnoud Voormolen aka ADJ: Geboren (30 april 1971) en getogen Rotterdammer met een grote liefde voor muziek in al zijn vormen. De kennismaking met House was in de legendarische club Nighttown Rotterdam. Sindsdien liefhebber van Dance met een grote voorliefde voor de pure House, Deephouse en Techhouse. Inmiddels een aantal jaar actief als DJ (onder andere Eetcafé Opa Rotterdam, 30love, Beachboom, Lookies & VillaVibes) om al dat moois te laten horen en te delen met party minded people. Music is the answer!

DJ Richard Penning

Op jonge leeftijd was DJ Richard Penning al geïnteresseerd in housemusic. Toen hij 15 was had hij al zijn van vaste wekelijkse residentie in Club Copacabana te Brielle. Op dit moment draait hij elke zaterdag bij een van de hotste clubs op van het moment in Rotterdam, genaamd 1NUL8 en heeft hij zijn vaste residentie op de feesten van Fraai. Met zijn eigen organisatie Richie Productions heeft hij diverse evenementen georganiseerd. Waaronder in 2004 en 2005 een eigen truck op de FFWD Heineken Dance Parade. Daarnaast heeft hij al verschillende residenties gehad in Cinema Rotterdam, Havana BC,Papagayo BC, Cinq BC, Lumey. Zijn kenmerk is Soulful House Music With an Iberican Feeling Deep Inside.

VJ Syncman

Syncman is beeld(end) kunstenaar en experimenteert met beeld en geluid. De VJ optredens van Syncman ontstaan uit een combinatie van muziek, realtime beelden en "home made visuals". Tijdens dit creatieve proces ontstaat een videoshow van gesynchroniseerde beelden. Deze beelden zorgen ervoor dat de kijker meegenomen wordt en wellicht in verwarring raakt; is het werkelijk of onwerkelijk.

Syncman experimenteert regelmatig op culturele en sociale evenementen, telkens met de focus op subliminale visualisatie. De stijl van Syncman laat zich het best omschrijven als een combinatie van pop art en lucid video; veelal diepe kleuren, menselijke vormen en altijd "motion in control". Voor meer informatie: http://www.syncman.nl

M.I.C.K

M.I.C.K is een DJ die feilloos aanvoelt hoe hij het publiek op moet zwepen. Zijn eclectische mixjes zijn echte crowdpleasers die vaak een lach op het gezicht brengen